BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påBİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTA ŞAŞMAZ ANKARA MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

BİZİM KÖFTECİ NURETTİN USTAANKARA MENÜ FİYATLARI

MENÜ

Köfte17 TL
Döner 25 TL
Arnavut Ciğeri18 TL
Tavuk Izgara17 TL
Keşkül(Tatlı)9 TL
Haşaşlı Tatlı9 TL

Kişi Başı Ortalama Fiyat:  20 TL

Bizim Köfteci Nurettin Usta Şaşmaz Adres ve İletişim

Uğur Mumcu Mah. Yeni Başkent Sanayi Sitesi. 1763/1 Ostim / Ankara
Telefon: 0534 924 21 81

Telefon: 0312 241 52 41

Bizim Köfteci Nurettin Usta Şaşmaz Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir