EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påEMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for EMEK KADAYIF KÜNEFE SİNCAN ANKARA MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

Emek Kadayıf Künefe Ankara
Menü ve Fiyat 2021

Kişi Başı Ortalama Fiyat : 13 TL

Çalışma Saatleri: 11:00-00:00
Paket Servis Vardır.

Emek Kadayıf Künefe Ankara Adres ve İletişim

Pınarbaşı Mah. Yaşar Kemal Cad. No: 133A  Sincan Ankara

Telefon: 0312 263 64 00 
Emek Kadayıf Künefe Sincan Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir