HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påHACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for HACI SAYİD ŞİRİNEVLER E5 İSTANBUL MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

Çalışma Saatleri: 24 Saat Açıktır.
Paket Servis Yoktur.

Hacı Sayid Şirinevler E 5Adres ve İletişim

Şirinevler Mah. Şehit Yarbay Cesur Cad. Güleç İş Merk. No:1/1 Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 441 27 01

Hacı Sayid Şirinevler E5 Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir