İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜSÜ

Ser du etter İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påİBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for İBB FETHİPAŞA SOSYAL TESİSLERİ ÜSKÜDAR İSTANBUL İFTAR MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

İBB Fethipaşa Sosyal Tesisleri İstanbul
Ramazan 2021 İftar Menüleri ve Fiyatları

İftar Menüsü

Menü İçeriği:

Zengin İftariye Tabağı 
Bal-Kaymak Tabağı 
Çorba
Ara Sıcak
Ana Yemek
Salata
Tatlı
İçecek-Meşrubat
Su-Çay

Ramazan 2019 İftar Menü Fiyatı:40 TL (Kişi Başı)

İBB Fethipaşa Sosyal Tesisleri İstanbul Adres ve İletişim

Kuzguncuk Mah. Paşa Limanı Cad.Nacak Sk. NO:6 Üsküdar İstanbul
Telefon Rezervasyon: 444 10 34

İBB Fethipaşa Sosyal Tesisleri İstanbul Adres Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir