KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påKÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİ MENÜ  og bekreft med det offisielle nettstedet også.

KÖFTECİ YUSUF AQUAMALL AVM DENİZLİMENÜ FİYATLARI 2021

Menu Fiyat Listesi ve Sipariş

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 50 TL

Çalışma Saatleri: 08:00 – 02:00
Paket Servis Vardır.

Köfteci Yusuf  Denizli Adres ve İletişim

Kayalar Mah. Adnan Menderes Bulv. No: 185-T Merkezefendi Denizli
( İzmir Asfaltı üzeri 5.Km  AquaMall AVM  )

Telefon Sipariş: 444 61 62  

Köfteci Yusuf DenizliYol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir