RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜLERİ

Ser du etter RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påRAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for RAMAZAN BİNGÖL ET LOKANTASI ESENLER İSTANBUL İFTAR SAHUR MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

Ramazan Bingöl Giyimkent İstanbul Ramazan 2021 İftar Menüsü ve Fiyatları

Ramazan 2021 İftar Menü ve Fiyatlar

İftar Menüsü Fiyatı:150 TL(Kişi Başı)
Sahur Menüsü Fiyatı:70 TL(Kişi Başı-Serpme)

Ramazan Bingöl Et Lokantası Giyimkent İstanbul Adres ve İletişim

Oruçreis Mah.Tem Otoyolu Teksilkent-Giyimkent Mevkii Çamlık Sosyal Tesisleri Esenler İstanbul

Telefon Rezervasyon: 0212 438 30 83 

Telefon Rezervasyon: 0532 605 72 74 

Ramazan Bingöl Et Lokantası Esenler Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir