SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteSULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ, da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ. 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført på SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for SULTAN LAHMACUN MEYDAN KAYSERİ MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også.

Contents

Sultan Lahmacun KayseriMenü Fiyat Sipariş 2020

Lahmacun 8 TL

Künefe

 Kola 

Ayran

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 20 TL

Sultan Lahmacun Adres ve İletişim

 Serçeönü Mah. Meydan Kocasinan / Kayseri

Telefon Sipariş: 0352 222 21 87

Sultan Lahmacun Kayseri Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir