SULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etterSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etterSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ 2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ, da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etterSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ. 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekkeSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten forSULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ og bekreft med det offisielle nettstedet også. 

Sultan Lahmacun KayseriMenü Fiyat Sipariş

SULTAN LAHMACUN SİVAS CADDESİ KAYSERİ MENÜ

Lahmacun 8 TL

Künefe

AyranKola 

Kişi Başı Ortalama Fiyat: 20 TL

Sultan Lahmacun Sivas Cad Adres ve İletişim

Sivas Bulvarı  No:109/A Melikgazi / Kayseri

Telefon Sipariş:0352 223 83 66

Sultan Lahmacun Sivas Cad. Yol Tarifi Al

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir