TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ FİYAT LİSTESİ

Ser du etter TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ   ? Vi har den detaljerte menyprisen på restauranten som dekker alt det er på menyen. 

Menyene er veldig viktige, spesielt hvis du er i nærheten av en bestemt restaurant og ikke finner menyen. Du er sammen med dine venner eller familie og ser etter TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ    2021. 

Nettstedet vårt er en av de beste kildene for å få det nyesteKRAL KÜNEFE SİVAS MENÜ  , da vi dekker alt du trenger. Alle menyene er oppført på denne siden, og du trenger ikke å søke etter TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ   . 

Her er matvarene fra hurtigmat og hovedrett til desserter og alt. Alle elementene som er oppført påTBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ    er bekreftet og oppført av våre pålitelige kilder. Før du besøker restauranten nå, kan du enkelt sjekke TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ    online via nettstedet vårt. 

Før du besøker restauranten offisielt, sjekk med restauranten for TBMM MECLİS LOKANTASI ÇANKAYA ANKARA MENÜ    og bekreft med det offisielle nettstedet også.

TBMM MECLİS LOKANTASI MENÜ FİYAT LİSTESİ

Kavurmalı Pide8 TL
Lahmacun3,5 TL
Izgara Köfte10 TL
Mantar Soslu Biftek12 TL
Amasra Salatası3 TL
Kuver1 TL
Fırın Sütlaç2,5 TL
Kutu Kola2,5 TL
Ayran1 TL
Termos Çay10 TL

Ayrıca şunları da kontrol edin:–

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir